Identity Protection Support Menu

Total Drive Identitetsbeskyttelse

Pung beskyttelse

Din tegnebog indeholder en masse personlige oplysninger, tænk på, hvor meget information der kan være tilgængelig for nogen baseret på dine kredit- og betalingskort og dit kørekort. Hvis din tegnebog mistes eller bliver stjålet, kan du være sårbar over for identitetstyveri eller svindel.

En kundeserviceagent hjælper dig med at annullere alle debet- eller kreditkort, der var i din tegnebog. Hvis du ikke kan huske, hvilke kort der var i din pung, er det ikke noget problem. Din kundeserviceagent kan trække din kreditrapport for at identificere de mistede eller stjålne kort.

Du kan finde oplysninger om Wallet Protection-tjenesten i afsnittet Rapporter og resultater og vælge Wallet Protection